gulsehir.org.tr

OLAĞAN GENEL KURUL DUYURUSU

Gülşehir Turizm ve Doğal Kültürel Varlıkları Koruma Derneğinin 2. Olağan Genel Kurulu yapılacaktır.

OLAĞAN GENEL KURUL DUYURUSU
Tarih: 02-05-2021 11:01
423 Okunma

GÜLŞEHİR TURİZM VE DOĞAL KÜLTÜREL VARLIKLARI KORUMA DERNEĞİ

OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI DUYURUSU

Derneğimizin 28/4/2021 tarih ve 30 sayılı kararında; olağan genel kurul toplantısının aşağıdaki gündem maddelerinin görüşülüp, karara bağlanarak sonuçlandırılması için, 20/05/2021  Perşembe günü saat 11:00’de dernek merkezinde (Karavezir Mah. Nevşehir Cad. No: 21/E Gülşehir), yeterli çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci toplantının 27/05/2021 Perşembe günü aynı yer ve saatte yapılmasına; bu amaçla toplantının günü, saati, yeri ve gündeminin, yönetim kurulumuz tarafından tespit edilecek dernek tüzüğüne göre genel kurula katılma hakkı bulunan dernek üyelerine internet sayfamızdan ve SMS ile bildirilmesine karar verilmiştir.

Genel Kurul Toplantı Gündemi:

1. Yoklama ve açılış,
  2. Divan heyeti seçimi,
  3. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı okunması,
  4. Yönetim kurulu faaliyet raporunun ve denetim kurulu iç denetim raporunun okunması ve genel kurulca onaylanması için oya sunulması,
  5. Yönetim kurulu ve Denetim kurulu organlarının seçimi,
  6. Dilek, temenniler ve kapanış.

Mustafa Boncukcu